Jogi nyilatkozat

A jelen weboldalt (“weboldal”) a Mapix Film Kft., Magyarország, 8200 Veszprém, Sólyi utca 3. bocsátja rendelkezésére.

A Mapix Film Kft. weboldalának (http://www.mapix.hu) megtekintésével Ön elfogadja a Mapix Film Kft. jelen nyilatkozatban foglalt feltételeit, azaz a jelen weboldal megnyitásával vagy használatával jogilag kötelező erejűnek fogadja el a használati feltételeket, illetve minden az ebben foglalt, vagy hivatkozott feltételt és kondíciót, valamint bármely más olyan feltételt és kondíciót, amely a jelen weboldalon rögzítésre került.

Amennyiben nem ért egyet az itt megjelenített feltételekkel, úgy kérjük, hogy ne látogassa a Mapix Film Kft.  weboldalát. A Mapix Film Kft. fenntartja a jogot a jelen felhasználási feltételek módosítására és kiegészítésére, így rendszeres látogatóként az esetleges újabb információk áttekintése érdekében kérjük, ellenőrizze a hatályos felhasználási feltételek tartalmát is.

A Mapix Film Kft. minden elvárható és ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy az internetes weboldalán tájékoztatásként közölt minden információ, adat és meghatározás teljeskörű és pontos legyen a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére, sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a weboldalon keresztül nyújtott információk teljességére, pontosságára, megbízhatóságára, illetve a feltöltött adatok aktualitására.

A Mapix Film Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Mapix Film Kft.  nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Mapix Film Kft.  weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. A Mapix Film Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában módosítani, átdolgozni vagy reprodukálni, a saját személyes használattól eltérő célból letölteni, tárolni, kinyomtatni, más weboldal vagy bármely alkotás létrehozásához bármely módon vagy formában felhasználni, bármely céllal bemutatni, kiállítani vagy terjeszteni, kereskedelmi,, üzleti vagy nem üzletszerű célra bármely módon és formában felhasználni, hasznosítani, átruházni vagy egyébként rendelkezni vele. A magáncélú használat feltétele a szerzői jogi és egyéb jogvédelmi nyilatkozatok változatlan tartalmú feltüntetése a többszörözött anyagokon.

Ön a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!